Igor Novak s.p.
Slovenska Bistrica
031 259 525
 
Kontakt

ZARADI ZAOSTRENIH ZDRAVSTVENIH RAZMER, SE DALOVANJE AQUAREJE ZAČASNO ZAUSTAVI (DO PREKLICA)

V dneh ustavitve delovanja je le v nujnem primeru možno naročiti ribjo hrano, a le z predhodnim plačilom po predračunu, saj je pošta Slovenije ustavila dostavo pošiljk z plačilom po prevzetju.

Zahvaljujem se za razumevanje in vas pozivam, da ostanete doma in skrbite za svoje zdravje in zdravje vaših najbližjih.

ALGOJEDE RIBE ZOPET NARAZPOLAGOPritlikavi prisesniki, tajske lisičke


ZELENA ŽOGICA
velikost 3 - 5 cm- 40 %
SAMO 1,50 €Povezave

Diskus romanija Diskus romanija akvarij.com pterophyllumslovenia

Rjavi kremenčev pesekKremenčev pesek je zelo primeren za vse vrste akvarijskih podlag, saj je v vodi netopen in nevtralno deluje na vodne parametre. Pri zbiri akvarijske podlage se je dobro izogibati barvnim variantam peska, saj ta ne daje naravnega videza v akvariju.

Kremenčev pesek granulacije od 1,5 do 3,6 mm je naravne svetlo rjave barve in je zelo dober približek naravnemu videzu akvarijske podlage. Robovi so zaobljeni, kar je dobro za vse talne ribe in občutljive korenine akvarijskih rastlin.

Priporočljiva debelina nasutja je od 4 do 5 cm, za izračun količine lahko uporabite spodaj priložen kalkulator, v katerega vpišete površino vašega akvarija in izračunate potrebno količino za vaš akvarij. Npr: akvarij velikosti 30 cm x 60 cm = 12 kgPesek ni vnaprej pakiran, kolikor ga potrebujete za vaš akvarij, toliko vam ga stehtamo, en kilogram stane 0,80 EUR. Ni ga potrebno oprati ali celo prekuhavati, lahko ga takoj nasujete v akvarij in nalijete vodo.

Pesek vam lahko pošljemo tudi po pošti, poštnina do 5 kg = 4,20 EUR, nad 5 kg = 6,30 EUR, nad 10 kg = 7,60 EUR.

Cena: 0,60 €
Je na zalogi