Igor Novak s.p.
Slovenska Bistrica
031 259 525
 
Kontakt

ZARADI ZAOSTRENIH ZDRAVSTVENIH RAZMER, SE DALOVANJE AQUAREJE ZAČASNO ZAUSTAVI (DO PREKLICA)

V dneh ustavitve delovanja je le v nujnem primeru možno naročiti ribjo hrano, a le z predhodnim plačilom po predračunu, saj je pošta Slovenije ustavila dostavo pošiljk z plačilom po prevzetju.

Zahvaljujem se za razumevanje in vas pozivam, da ostanete doma in skrbite za svoje zdravje in zdravje vaših najbližjih.

ALGOJEDE RIBE ZOPET NARAZPOLAGOPritlikavi prisesniki, tajske lisičke


ZELENA ŽOGICA
velikost 3 - 5 cm- 40 %
SAMO 1,50 €Povezave

Diskus romanija Diskus romanija akvarij.com pterophyllumslovenia

Anentome helene

Anentome helene

Anemone helene so kanibalski polži, ki se prehranjujejo z drugimi polži, zato jih lahko naselimo v tiste akvarije, kjer so se nam prekomerno naselili nezaželeni polži.

Helene se zakopljejo v akvarijsko podlago in s svojim iztegnjenim rilčkom čakajo na svojo žrtev. Če v akvariju zmanjka polžev za prehrano, pojedo vsako hrano, ki jo namenimo ribam. Priporočamo, da te polže naselimo v vsak akvarij, saj se nam lahko zgodi, da z nakupom kakšne rastline ali ribe vnesemo v akvarij tudi kakšne nezaželene polže, ki se bodo hitro začeli množično razmnoževati, z naselitvijo dveh polžev na 50l akvarijske vode bodo helence poskrbele, da bomo imeli mir pred nezaželjenimi polži. V akvarije, ki so že okuženi z polži kot so melanje ali svitki pa je priporočljivo naseliti vsaj štiri primerke na 50l akvarijske vode, če se jih želimo znebiti. Ko jim zmanjka polžev se prehranjujejo z vsako ribjo hrano, ki pade na dno.
Kako helenca poje polžaCena: 2,00 €
Je na zalogi